Apiir bike fit: Bike fitting at home made easy

Sykkeltilpasning Drøbak er stolt samarbeidspartner og medeier av Apiir bikefit app.

Hva er Apiir bikefit app?

I en verden hvor teknologi og sport stadig smelter sammen, markerer Apiir-appen et veldig spennende fremskritt innen bikefit-teknologi. Utviklet for å møte behovene til syklister på alle nivåer, kombinerer Apiir innovativ programvare med brukervennlig design for å skape en optimal sykkelopplevelse.

Apiir er en app som har støtte for både iOS og Android. App’en måler vinkler på kroppen din imens du sykler og kan etter en kort analyse anbefale endringer på sykkelinnstillingene for å optimalisere posisjonen din. Apiir skiller seg ut fra andre systemer med sin avanserte bruk av algoritmer og maskinlæring.

Vi vil fortsette å justere og utvikle Apiir sin logaritme slik at vi kan tilby enda mer presise tilpasninger i tiden som kommer. Dette kan potensielt revolusjonere hele bikefit-industrien.

Apiir og Sykkeltilpasning Drøbak

Sykkeltilpasning kan bety så mye. Blant annet å sørge for at man som syklist er innenfor noen «normal ranges» hva gjelder vinkler. Apiir sørger for dette på en strålende måte. Vi i Sykkeltilpasning Drøbak har alltid vært i førersetet når det gjelder å adaptere ny teknologi. Apiir ser vi på som veldig spennende og gleder oss til å utvikle videre. Vårt mål i vårt bikefit studio er å komplementere Apiirs teknologi med mange års erfaring for å gi deg det siste lille ekstra.

Betydningen av en god bikefit

En god bikefit er avgjørende, ikke bare for profesjonelle syklister, men også for fritidssyklister. En perfekt tilpasning sikrer ikke bare økt komfort og bedre ytelse, men reduserer også risikoen for skader. Med Apiir-appen blir denne prosessen enklere og mer tilgjengelig.

Bestill time for Apiir sykkeltilpasning og innstilling av sykkelsko

Her bestiller du time for sykkeltilpasning.

X