Custom innleggssåler for sykkel.

Vi vet hvor viktig god fotstøtte kan være for opplevelsen din på sykkelen. Samtidig er vi profesjonelle og forstår at ikke alle såler kan passe alle føtter. Det er derfor vi tilbyr et stort utvalg av innleggssåler for sykling.

Hvis vi ikke har den mest optimale sykkel innleggssålen for deg, er det ingen som har det. Unntaket er spesielle tilstander som krever ekspertise fra ortoped teknikker. Da henviser vi deg til riktig sted.

Sykkelsko har ofte dårlige innleggsåler

En high-end sykkelsko har som regel ingen gode medfølgende sykkelsåler. Dette er fordi produsentene vektlegger kvalitet på skoene framfor sålene. De som benytter high-end sykkelsko benytter jo egne custom innleggsåler uansett?

I prosessen vektlegger vi å finne de sålene som passer best til deg basert på følgende kriterier:

  • Budsjett/Pris
  • Komfort – hvilke såler liker du best selv?
  • Passform – hvilke såler passer best i skoene dine? Vi kan bygge såler med forskjellige såler tilpasset ditt volum på føtter og plass i skoene. Alle såler slipes for perfekt passform i skoene dine.
  • Egenskaper – såler har forskjellige egenskaper, som for eksempel forskjellige fotbuehøyder, korreksjoner mot rotasjon og korreksjon mot benlengdeforskjeller.

Vi tilbyr følgende sykkelsåler:

  • Sykkelsåler som vi støper (custom) etter føttene dine med vår vakum støpe maskin. Merkene vi fører er SIDAS og Capron.
  • Custom SOLESTAR såler i karbon og glassfiber
  • G8 såler – vårt enkleste produkt. Standard såle hvor man kan endre støtte under fotbuer med forskjellige høyder på fotbue shims.

Bestill time for såletilpasning

Her bestiller du time for såletilpasning.

SOLESTAR Karbon overside.
SOLESTAR Karbon Underside.
SOLESTAR Glassfiber versjon.
X