Hva er bikefit?

Bikefit er det engelske ordet for sykkeltilpasning. Sykkeltilpasning og vår prosess for dette har vi skrevet mye om her.

En bikefitting handler i det hele og store om å tilpasse din sykkel best mulig til hvordan du som person er skrudd sammen funksjonelt. Om du er smidig og eller god til å vippe bekkenet ditt framover når sittende på et sykkelsetet kan du kanskje tillate deg å sitte med en mer aggressiv sittestilling på sykkelen enn andre med mer begrenset bevegelighet.

Det finnes ingen mal for hvordan du skal sitte på sykkelen. Det finnes protokoller som sier noe om ytterpunkter, men ikke hva som er riktig for deg. Det er derfor det er viktig å bruke tid på å optimalisere posisjonen din. Justere, prøve, feile, justere, prøve, optimalisere.

Carl Fredrik Hagen optimaliserer sin tempostilling hos Sykkeltilpasning Drøbak.

Vår innstilling er at det kan være fornuftig å arbeide med noen som har erfaring med viktige teknikker som du kan benytte i denne prosessen. På denne måten starter du mye nærmere det optimale enn du kanskje ellers ville gjort. Og du kommer raskere fram til det store målet – Din optimale sittestilling!

Vi hjelper deg gjerne med dette – Time kan du booke her.

X