Om oss.

Sykkeltilpasning Drøbak eies og drives av Petter Gustavsen. Sykkeltilpasning har organisasjonsnummer 997 614 720 MVA. Vårt studio ligger i Drøbak, ca. 35 km sør for Oslo.

I april 2020 flyttet vi inn i nye store lokaler i Holterveien 2b, 1448 Drøbak. I Drøbak har vi siden januar 2011 bygget opp Skandinavias mest avanserte studio for bikefit og analyse. Vårt bikefitstudio er høyteknologisk. Vi arbeider med analyse av ryttere på sykkelen og sørger for optimale sittestillinger og vi leverer også avansert testing (VO2Max, laktat, terskelprofiler, wattprofiler) på sykkel.  Vår testavdeling har Olympiatoppen standard.

Hvordan det startet

i 2011

Sykkeltilpasning Drøbak ble etablert i 2011 med et brennende engasjement og entusiasme for sykling. Flere år og over 7000 sykkeltilpasninger senere gir vi fortsatt full gass.

Våre mennesker:

Petter Gustavsen

Daglig leder

  • IBFI Sertifisert sykkeltilpasser - Nivå 3
  • Jobbet med sykkelanalyse siden 2011
  • Flere tusen bikefits gjennomført

Om Petter:
Grunnlegger og sertifisert sykkeltilpasser gjennom International Bike Fitting Institute (IBFI). Petter innehar Skandinavias høyeste sertifisering. Har arbeidet med sykkeltilpasning og analyse siden 2011. Petter fungerer som Nordisk representant for IBFI. Han holder foredrag og underviser også i sykkeltilpasning og analyse.

Reidar Borgersen

Fysisk trener og ansvarlig for aerotesting

  • Topptrener utdanning
  • Tidligere Norgesmester på tempo
  • Bidratt til de raskeste posisjonene i Norge
  • Har representert Norge i VM på sykkel

Om Reidar:
Reidar er tidligere skøyteløper som konverterte til sykkel. Han er tidligere Norgesmester på tempo og har representert Norge i VM på sykkel. Etter å ha syklet aktivt for Team Joker, jobbet han i ettertid som sportsdirektør for Joker. Etter at 2020 ble Team Jokers siste har Reidar vært tilknyttet vårt studio. 

Reidar har høy kompetanse på trening og coaching av utøvere. Han har tidligere vært trener på Wang Toppidrettsgymnas. Han har mye egen erfaring med aerotesting i tillegg til å bistå mange av Norges beste tempoutøvere med rådgivning.

Ben Clarsen

Gjestetilpasser

  • Tilknyttet Olympiatoppen
  • Landslagsfysio
  • Spesialist på sykkelspesifikke skader

Om Ben:
Ben er en av verdens ledende eksperter på sykkelanalyse og sykkelspesifikke skader. Han har tidligere bygget opp NIMI Ullevål sin satsing på sykkeltilpasning og mange kjenner han derifra. Ben leverte i august 2014 sin doktorgradsavhandling og er tilknyttet Olympiatoppen. Vi er så heldige å få lære og sparre med Ben rundt kunders problemstillinger. Vi arbeider tett med Ben rundt mange kundecaser.

X