Priser for sykkeltilpasning og andre tjenester.

Våre veiledende priser på sykkeltilpasning. For mindre tidkrevende og enklere bikefits blir prisen lav. Ved lengre tidsbruk og fokus på detaljer blir prisen høyere. Det er rettferdig både for deg og for oss. Vi tilbyr pakkepriser på sykkeltilpasning og såletilpasning. Fyll ut skjemaet under for å motta et prisestimat.

Få et prisestimat!

Din sittestilling etter en bikefit er unik, så kanskje din pris også bør være det? Vi estimerer en pris for deg basert på dine ønsker. Fyll ut dette skjemaet, så kommer vi raskt tilbake til deg!

Trenings- veiledning

Tidligere Norgesmester på tempo, Reidar Borgersen, er ansvarlig for våre trenings og coaching konsepter. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Fysioterapi, manuellterapi og fysisk trening (core)

Vi er stolte over å ha Atlet Fysio med på laget. Atlet Fysio er et av Norges sterkeste fagmiljø for manuellterapi, fysioterapi og fysisk trening. Vi arbeider tverrfaglig med sykkeltilpasning og oppfølging. Flere av de ansatte har lang erfaring fra Olympiatoppen og er nært tilknyttet toppidrett. Vårt samarbeid innebærer at vi raskt kan skaffe time hos den rette personen tilpasset dine behov. Fra Mai 2020 finner du oss under samme tak i Drøbak – BikeHub er stedet.

Idrettsfysioterapi
content_paste Innhold:

Ved sykkelspesifikke skader som ikke løses ved en sykkeltilpasning, henviser vi videre til vår dyktige samarbeidspartner Atlet Fysio.

Våre nøkkelpersoner hos Atlet Fysio har lang erfaring fra Olympiatoppen og er til daglig involvert i toppidrett.

* Vi ordner time raskt og garanterer at du blir meget godt ivaretatt av folk med masse erfaring på forskjellige type skader og rehablitering.
700,- 1. konsultasjon
480,- 30 min
650,- 45 min
Sykkelspesifikk Styrketrening
content_paste Innhold:

Mange kan ha stort utbytte av styrketrening. Både fra et skadeforebyggende perspektiv og for å sitte bedre på sykkelen - sikre god stabilitet.

Våre personlige trenere hos Atlet Fysio er behjelpelige med å sette sammen de rette øvelsene for nettopp deg. Ofte er det enkle det beste.

Man kan velge om man kun ønsker å ta en time for å lære seg øvelser og teknikk. Eller kjøre timer løpende for tett personlig oppfølging.
750,- per time

Vår garanti: Vi følger våre kunder til de er 100% fornøyde.

Betalingsmetoder:
Du mottar en faktura noen dager etter at du besøkte oss.

X