Priser for sykkeltilpasning og andre tjenester.

Våre veiledende priser. For mindre tidkrevende og enklere tilpasninger blir prisen lav. Ved lengre tidsbruk og fokus på detaljer blir prisen høyere. Det er rettferdig både for deg og for oss.  Fyll ut skjemaet under for å motta et prisestimat.

Få et prisestimat!

Din sittestilling etter en bikefit er unik, så kanskje din pris også bør være det? Vi estimerer en pris for deg basert på dine ønsker. Fyll ut dette skjemaet, så kommer vi raskt tilbake til deg!

Trenings- veiledning

Gjennom vår samarbeidspartner Finishline tilbyr vi sykkelspesifikke treningsprogrammer. Finishline med Morten Mørland i spissen har gjennom flere år hatt et tett samarbeid med noen av de beste trenerne innenfor utholdenhetstrening og har erfaring som toppidrettsutøver selv. Morten er ansatt deltid som ernæringsrådgiver hos Olympiatoppen, og er personlig trener for flere av Norges beste sykkelryttere. Visjonen og hovedmålet til «Finishline» er at du skal få et personlig opplegg tilpasset dine mål, dine behov og din hverdag.

Individuell Treningsplan
content_paste Innhold:

En personlig samtale gjennomføres per telefon eller epost. Hensikten med dette er å kartlegge ditt mål, dine behov og din hverdag. Periodeplanen strekker seg over 2 - 3 måneder. Det beste resultatet får du om du også gjennomfører en kapasitetstest hos oss. Jo mer informasjon vi har om deg og ditt nivå dess bedre.
1200,-
Kapasitetstest og treningsplan
content_paste Innhold:

En personlig samtale gjennomføres per telefon eller epost. Hensikten med dette er å kartlegge ditt mål, dine behov og din hverdag. Periodeplanen strekker seg over 2 - 3 måneder. Det beste resultatet får du om du også gjennomfører en kapasitetstest hos oss. Jo mer informasjon vi har om deg og ditt nivå desto bedre.

* Kapasitetstest (laktat og VO2maks) + treningsplan
3200,-
Individuell Treningsplan Langtid
content_paste Innhold:

En personlig samtale gjennomføres per telefon eller epost. Hensikten med dette er å kartlegge ditt mål, dine behov og din hverdag. Pakken består av 3 stk kapasitetstester (laktat og VO2maks) og 3 stk individuelle treningsplaner.

Eksempel Styrkeprøven:

* Kapasitetstest Desember + treningsplan
* Kapasitetstest Februar + treningsplan
* Kapasitetstest Mai + treningsplan (spissing mot konkurransen)
9500,-

Fysioterapi og osteopati

Vi er stolte over å få samarbeide tett med Atlet Fysio på Kolbotn. Atlet Fysio er et av Norges sterkeste senter for manuellterapi, fysioterapi og fysisk trening. Vi arbeider tverrfaglig med sykkeltilpasning og oppfølging. Flere av de ansatte har lang erfaring fra Olympiatoppen og er nært tilknyttet toppidrett. Vårt samarbeid innebærer at vi raskt kan skaffe time hos den rette personen tilpasset dine behov.

Ved osteopati undersøker man hele kroppen for å kartlegge belastningsmønsteret. Nedsatt funksjon i et område av kroppen kan føre til smerter andre steder, slik som at halting etter en fotskade kan gi ryggplager. Bård Sturla Stokke er en av Norges mest erfarne osteopater og eier av www.stokkeosteopati.no. Bård Sturla har jobbet med terreng- og landeveislandslaget vårt. Mange av Norges beste sykkelryttere har en relasjon til Bård Sturla og vi er veldig glade for å ha han med på laget.

Osteopatisk behandling
content_paste Innhold:

Kroppen er en dynamisk enhet som kan endre seg over tid. For å sikre best mulig komfort på sykkelen kan det være fordelaktig å undersøke kroppen nøye for å finne eventuelle restriksjoner.

Bård Sturla hos Stokka Osteopati er en av Norges mest erfarne osteopater. Han arbeider daglig med flere kjente idrettsutøvere som verdsetter hans måte å arbeide på.

* Grundig undersøkelse av hele kroppen
* Behandling av alle strukturer som har en ujevn form for belastning
* Råd om hva du kan gjøre for å opprettholde ditt "beste jeg" over tid
1350,- 1. konsultasjon
850,- oppfølging
Idrettsfysioterapi
content_paste Innhold:

Ved sykkelspesifikke skader som ikke løses ved en sykkeltilpasning, henviser vi videre til vår dyktige samarbeidspartner Atlet Fysio.

Våre nøkkelpersoner hos Atlet Fysio har lang erfaring fra Olympiatoppen og er til daglig involvert i toppidrett.

* Vi ordner time raskt og garanterer at du blir meget godt ivaretatt av folk med masse erfaring på forskjellige type skader og rehablitering.
690,- 1. konsultasjon
480,- 30 min
650,- 45 min
Sykkelspesifikk Styrketrening
content_paste Innhold:

Mange kan ha stort utbytte av styrketrening. Både fra et skadeforebyggende perspektiv og for å sitte bedre på sykkelen - sikre god stabilitet.

Våre personlige trenere hos Atlet Fysio er behjelpelige med å sette sammen de rette øvelsene for nettopp deg. Ofte er det enkle det beste.

Man kan velge om man kun ønsker å ta en time for å lære seg øvelser og teknikk. Eller kjøre timer løpende for tett personlig oppfølging.
750,- per time

Vår garanti: Vi følger våre kunder til de er 100% fornøyde.

Betalingsmetoder:
Du mottar en faktura noen dager etter at du besøkte oss.

X