Retül sykkeltilpasning.

Avanserte 3D målinger.

Retül er et avansert 3D system som måler dine bevegelser imens du sykler. Dette kaller vi dynamiske målinger. I vårt bikefit studio benytter vi Retul målinger i alle våre bikefit prosesser.

Systemet samler inn data for så å analysere disse og presentere et sett med verdier. Disse verdiene matches så med protokoller. Enkelt sagt er protokollene en oppskrift for hvordan «et utvalg» av syklister sitter på syklene sine. Vi har forskjellige protokoller for terrengsykkel, landeveissykkel, CX og tempo/tri sykler. Et eksempel på en protokoll kan du se her.

Viktige parametere for en protokoll er knestrekk på bunnen av tråkket, vinkel på kneet over toppen av tråkket, ryggvinkel og strekk på overkropp.

Et best mulig resultat fra en sykkeltilpasning, krever litt ekstra

Det er enkelt å få en sittestilling bedre. Sitter du 2 cm for høyt og reduserer setehøyden med 1 cm, vil du oppleve en stor forbedring. Men, det er så mye mer som kan adresseres og forbedres. Vektfordeling mellom sete og styre. Press på hender. Håndposisjon. Optimal knevinkel. Muskulær balanse. Pressfordeling på sete. Belastning på korsrygg. Belastning på øvre del av rygg og nakke. Fottrykk. Pressfordeling mellom inner og ytterfot. Og slik fortsetter listen. Ja, det er enkelt og være fornøyd med en bikefit, men det er ikke sikkert du har en optimal sittestilling. Det krever mye tid, testing og erfaring. Det er med dette vi skiller oss ut. Det er ikke uten grunn at vi benytter god tid på en sykkeltilpassing.

Hva ønsker vi å oppnå ved bruk av Retül teknologi?

Ved bruk av Retul teknologien ønsker vi å observere ting som vi ikke klarer å se med det blotte øyet. Vi benytter verktøyet i arbeidet med å sikre:

  • Best mulig komfort
  • Redusere sjansene for overbelastning og skader
  • Øke ytelsene dine på sykkelen

Vi benytter data for å ta smarte avgjørelser!

X