Slik vedlikeholder du dine SOLESTAR såler.

Det er viktig å ta vare på noe av det viktigste du har som syklist – SOLESTAR sålene dine. Under gir vi deg råd om hvordan du best mulig tar vare på sykkelsålene som vi har laget til deg.

Før du bruker SOLESTAR første gang

Kvalitetssikre at SOLESTAR sålene passer perfekt til skoene dine. De passer perfekt hvis ligger like godt som dine originale såler. Sålen er for stor hvis den krøller seg. Hvis sålen glir inni skoen er det for liten. Når du spesialtilpasser en SOLESTAR såle hos oss sørger vi for at sålene passer 100%.

Fysisk endring og adapsjon

SOLESTAR såler påvirker musklene og bevegelsene dine. Det kan derfor ta opptil flere sesjoner med trening før kroppen din blir vant til endringene. Litt kjenning av annerledeshet de første øktene er normalt. Det er ikke unormalt at endringer merkes mer på en fot enn den andre. Det betyr bare at den aktuelle foten må gå gjennom en større endring for å falle naturlig inn i en neutral stilling.

Vedlikehold av SOLESTAR sålene dine

  • Alt du trenger for å vaske sålene dine er en mikrofiberklut og litt oppvasksåpe og vann. Tørke lett over. Ikke bruk for mye vann. Husk: Sålene må ikke vaskes i oppvaskmaskin!
  • Hvis SOLESTAR sålene dine er blitt våte, fjern dem fra skoene og la dem lufttørke
  • For å forhindre at sålene deformerer seg er det viktig du holde sålene unna varmekilder som varmekabler, hårtørkere, varmeovner og direkte sollys over lange perioder.

Vi håper du blir veldig fornøyd med dine nye såler!

Besøk gjerne SOLESTAR.com for mer informasjon og inspirasjon.

X