Kundeanmeldelser.

Vi lever av fornøyde kunder og gjør alt for å tilfredsstille deg. God kunnskap, god tilgjengelighet og topp service er det vi jobber for. Hver gang vi tilpasser en sykkel eller leverer andre tjenester. Sjekk ut vår Facebook side for mange reviews. Du kan også lese hva våre kunder sier på vår Google Bedrift side som du finner her. Her er et utdrag av hva tidligere kunder sier:

Fikk den nye sykkelen tilpasset og gode og lærerike målinger på forhold som påvirker at sykling skal oppleves så godt som mulig på lange turer. Dette anbefales.

Fra Facebook

Beklager sen tilbakemelding etter tilpasningen. Jeg har nå fått kjørt en god del i det nye set-up’en og er veldig fornøyd. Jeg føler selv jeg sitter mye bedre, har mer kontroll på sykkelen og får mer kraft i pedalene. Selv om vi senket stem’et en del så merker jeg ingen problemer med dette verken i rygg, skuldre eller nakke. Sitter fantastisk godt. Takk for hjelpen!

Fra E-post

Følte allerede på en kort langtur på torsdag at tilpasningen var helt topp og ga meg bedre kontroll og en mere komfortabel stilling. Syklet kontrollert på puls uten å kjøre meg ut 5.11 ble tiden som er helt ok da jeg normalt er svakest på sykkel. Satt i bøyle i hele løpet og ble mye mindre sliten i nakken – var egentlig superfresh ut på løp. Føler virkelig at dette ble superbra Petter – god balanse mellom albuetrykk og setetrykk…..høyden kjentes helt riktig ut…….tenkte også en god del på rundtråkk og kjøre billig underveis…..Er veldig klar for å styrke sykkeldelen videre gjennom vinteren og ta en tur til Hawaii i 2016….. Tusen takk – tilpasningen bidro helt klart til en vellykket dag i København.

Fra E-post
X