Norgesmester Tempo 2013 Tina Andreassen

Norgesmester Tempo 2013 Tina Andreassen

Det er mange tilbud om sykkeltilpasning på det norske markedet i dag. Og markedet er økende. Noen enkle og noen mer avanserte. Så hva bør du se etter når du er på jakt etter en tilpasning av din sittestilling på sykkelen?

En god sykkeltilpasning:

 • er standardisert – en gitt prossess som følges og er repeterende
 • er basert på fornuftig vitenskap
 • involverer kunden på en god måte – kunden styrer på mange måter prosessen med sine tilbakemeldinger
 • krever tid – en grundig sykkeltilpasning kan ikke gjennomføres på 1.5 timer
 • krever konsentrasjon – en grundig bike-fit fokuserer på detaljer og krever god konsentrasjon
 • krever tålmodighet – både fra tilpasser og kunde

De beste sykkeltilpasserne:

 • gjennomfører mange bike-fits og har et fornuftig rationale bak de endringene som eventuelt gjennomføres
 • holder seg oppdatert på forskning og relevant kursing og opplæring – Sjekk hvem som holder seg oppdatert hos International Bike Fitting Institute.
 • har de riktige verktøyene og lokalene
 • har god produktkunnskap
 • lytter til kunden og involverer kunden i prosessen
 • er villige til å lære og er åpne for nye ideer og teorier
 • sykler mye selv

Hvordan vi forsøker å tilfredsstille ovennevnte:

Studio Sykkeltilpasning i Drøbak har 85 kvm med sykkelmoro. Vi har nye, flotte og luftige lokaler i landelige omgivelser. Flotte terrengstier rett utenfor døren og noen av Norges beste landevei og tempo strekker i umiddelbar nærhet. Mange kunder drar rett ut på landeveien eller i terrenget for å teste sine nye posisjoner.

De personer som er tilknyttet vårt studio er aktive innenfor alle sykkelgrener. Vi sykler terreng, landevei, triathlon og tempo. Det er veldig viktig for oss å være hands-on med det vi arbeider med. Vi arbeider svært hardt for å inneha den beste kunnskapen og erfaringen med tilpasning av sykler, skadeforebygging, rehabilitering, tråkkteknikk og trening. Vi er i skrivende stund de eneste i landet som er sertifiserte gjennom International Bike Fitting Institute. Petter har nylig takket ja til å representere IBFI i Skandinavia.

Vi søker alltid etter å yte maksimal service. For alle våre kunder. Vi velger heller å ta oss litt ekstra betalt, benytte ekstra tid og gå detaljert til verks, enn å være et samlebånd for bike-fits. Vi gjennomfører allikevel flere bike-fits i løpet av et år enn de fleste i Skandinavia. Husk, det er dette vi driver med.

Det finnes ingen fasit på en god sykkeltilpasning. Det finnes ikke rett eller galt. Men, det finnes forskjellige tankesett basert på erfaring. Det er alltid en mulighet for at man ikke lykkes ved første forsøk. Vi må være realistiske. Spesielt ved skader og rehabilitering. Vi prioriterer eksisterende kunder, slik at man raskt får ny time hvis man skulle ønske å prøve ut nye ideer etter å ha vært hos oss. Derfor har vi kun faste bookinger kl. 09.00 hver morgen. Eksisterende kunder får tilbud om time senere på dagen eller kveld.

Vi er et high-end foretak. Vi fokuserer på den nyeste og råeste teknologien. Vi fokuserer på den beste utdannelsen og kursingen som er å oppdrive. Og vi menger oss kun med de aller beste innenfor vårt fagfelt i Norge og på verdensbasis.

Vi møter deg med godt humør, respekt og et ønske om få til et best mulig resultat. Alltid. Vi skal være best på service. Alltid.

-Team Sykkeltilpasning-